Utada Hikaru – Flavor of Life (English Lyric)


Ketika saya melihat adanya beberapa orang yang meminta translasi dari lirik lagu Utada Hikaru – Flavor of Life, akhirnya saya menemukan translasinya, tetapi dalam bahasa Inggris. Jadi, coba saja kalian translasikan sendiri dari lirik bahasa Inggris menjadi Indonesia agar kalian lebih paham apa arti dari lagu yang bagus ini. Thx buat akaiyubi atas lirik inggrisnya.

When you say thank you to me,
for some reason it hurts,
Like a magic spell that doesn’t
get undone even after the good bye.
a hint of bitterness.
The flavor of life

Stuck midpoint between friends and lovers,
like an un-riped fruit dreaming about the day of harvest
because of being unable to just move one more step forward
what’s causing this frustration baby

When you say thank you to me,
for some reason it hurts,
Like a magic spell that doesn’t
get undone even after the good bye.
a hint of bitterness
The flavor of life

Sweet talk and tasteless conversations.
it sparks no interest in me
even when things do not go the way you want
it doesnt mean you’ve thrown your life away

When asked ‘ whats wrong?’
I answer ‘its nothing’
The smile that disappears after goodbye
It’s unlike me

The more i wish to believe in you,
For some reason it hurts even more
‘i like you a lot’ instead of ‘i love you’ sounds more like you
the flavor of life

the period when you suddenly remember the scent of someone you had almost forgotten
I want to be able to openly and honestly cherish the white purity of the falling snow more

A future tender and warmer than a diamond
i want to grasp it, in this limited time we have, i want to spend it with you

when you say thank you to me,
for some reason it hurts,
Like a magic spell that doesnt
get undone even after the good bye.
a hint of bitterness
The flavor of life

About these ads

About Deni Yang

Not much to describe. Just an ordinary boy.

8 responses to “Utada Hikaru – Flavor of Life (English Lyric)

  1. ^^ thanks translationnya

    g juga suka bgt ama lagu ini. pertama liat MV nya yg simple tapi bagus itu langsung jatuh cinta.

    trus maren pas nonton hana yori dango 2 tiba2 ada lagu ini…tnyata OSt nya..waaahhh seneng banget…

    makasiihh ^_^

  2. mckenthus

    Wew.. Aku suka lagu ini saat aku nonton film Hana Yori Dango 2. Aku pikir aku lagi denger suarax Utada Hikaru, suarax khas banget.. Ternyata selidik punya selidik, emang doi yang nyanyi.. Wuihihi.. makin berbunga2 aja deh sama doi hehehe..

    Thanx lirik englishx…

  3. Aq fans beratnya Utada Hikaru (HIKKI) aq makasih banget atas translationnya so jadi ngerti apa yang Hikki mw sampaikan lewat lagu ini.
    Anyway By The Way Busway for anyone has read this massage please30x kirimin aq dong video clips Hikki yang berjudul Sakura Drops (Video ini futuristik bgt) Hikkinya bener2 manis bangaet.

    Thanx A lot yeah

  4. Pingback: Flavor of Life [Utada Hikaru] « Will you keep on dreaming or live your dream?

  5. Didy

    Arigatou yahhh!!

  6. I love hearing Bob Marley music

  7. vitteru

    a SKA BGT ma lgu2 hikki btw tlng jg translatin first love dong

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Twitter Updates @yDeni

Error: Please make sure the Twitter account is public.

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 15 other followers

Flickr Photos

DSCN1030

DSCN1029

DSCN1028

More Photos
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: