KH News (Spin Off di Wii / NDS)


Hari ini juga saya melihat berita baru di khextreme kalau KH setelah KH2 FM+ (penghubung KH2 dengan KH3) kemungkinan besar akan dibuat di Wii atau NDS.

Ada sebuah isue di sebuah majalah yang mengatakan ini:

“Next Kingdom Hearts game will be a spin-off that will appear on a ‘hearty console’.”

Yang dimaksud hearty console itu kemungkinan besar NDS atau gak Wii… Nah loh… Saya juga jadi bingung mau beli Wii atau NDS… tetapi, ingat! Ini game spin off nya… Kayak KH : Chain of Memories gitu…

About Deni Yang

Not much to describe. Just an ordinary boy.

2 responses to “KH News (Spin Off di Wii / NDS)

  1. malah ada isu lebih gaawat kalo KH3 TAR DI WII… T_T

  2. itu mungki juga… masalahnya, kalau game wii cuman kh3 yang bagus kanrugi beli wii… tapi, pasti si square enix mikir gimana masa depan game konsol nya yang harus di pilih… kalau ternyata ps 3 lebih banyak peminatnya, kenapa gk dia milih ps3?
    (tapi, kalau kh3di wii juga seru tahu… maen kayak orang gila pake remot jadi pedang…😀 )

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Twitter Updates @yDeni

Error: Please make sure the Twitter account is public.

Archives

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 15 other followers

Flickr Photos

Two big towers in #Sudirman #carfreeday #jakarta #phaseui80 #phase80 #sky #cloud #sports #jogging #health

Ladders to the next level

DSCN1030

More Photos
%d bloggers like this: